12 Mayıs 2016 Perşembe

Vizeler ne olacak ?

Bir güç var ki bugün avrupayı dağıtıyor.

Avrupa büyük bir Türkiye görmek hiç bir zaman istemez,bu yüzdendir ki artık terör kartına daha çok oynayacaklar. Elde başka bir kart kalmadı çünkü. Vize serbestisi atışmaları üzerinden bizi dize getirmeye çalışan,yani ülkemizde ki unsurlarını korumaya çalışan bir Avrupa var karşımızda. Şaşırdık mı ?
Hayır kardeşlerim,hiç şaşırmadık. Bizim arzumuz vize filan değildir zaten,biz sadece avrupanın yüzsüzlüğünü Avrupalı vatandaşlara göstermeye çalışıyoruz. Milletimiz sonuçta bunların ne mal olduğunu biliyor. Ancak avrupada ki sansürü yıkmak için bu algıyı oluşturmak gerekiyordu,ve oldu.

Şundan emin olunuz ki, Avrupalı sahtekar dostlarımız ayağımıza tıpış tıpış gelecekler. medyalarda vizeler kalktı diye flaş haber geçerken kimse dönüp o tarafa bakmayacak bile. Bu hemen mi olur? Sanmam ancak bu mevzular bittikten sonra avrupaya panama belgeleri üzerinden daha ağır saldırı başladıktan sonra siz o zaman avrupayı görün. Bizim bugün onlara ihtiyacımız yok,hatta ve hatta başımıza bela oldukları aşikardır. Bu beladan kurtulmak istiyorsak öncelikle içimizde ki kan çığırtkanlığı yapan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını taşıyan şahsiyetleri tarihe gömmemiz lazım.
Bizleri avrupa karşısında aciz düşüren tek unsur bu şahıslardır. Ancak müsterih olun,bu devlet muz cumhuriyeti değildir. Bizler öyle bir ataların çocuklarıyız ki, Avrupa'nın kalbi olan Almanya conta sıkmayı öğreniyorken,Türk milleti devlet kurup,devletler yıkıyordu.

Devlet işi Bizden,Şerefsizlik işi onlardan sorulur...

H.Keskin

Hiç yorum yok :